НАЧИН НА ПРИЕМ:

(КАК ДА ПРИЕМАМЕ БИЛКОВА ТАБЛЕТКА ЧЕРНА МРАВКА) ЕДНА БИЛКОВА ТАБЛЕТКА ЧЕРНА МРАВКА СЕ ПРИЕМА ОКОЛО 60 МИНУТИ ПРЕДИ ПОЛОВ АКТ. МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМА С ВОДА ИЛИ С ДРУГИ НАПИТКИ.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ДЕЙСТВИЕ:

ДЕЙСТВИЕТО НА ЧЕРНА МРАВКА Е ДО 72 ЧАСА.

ПО КОЛКО ТАБЛЕТКИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ.

ПРИЕМА СЕ САМО ПО ЕДНА ТАБЛЕТКА НА 48 ЧАСА.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С АЛКОХОЛ:

ЧЕРНА МРАВКА Е БИЛКОВ ПРОДУКТ И МОЖЕ ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С АЛКОХОЛ, НО ПРИЕМА НА АЛКОХОЛ ДА Е НАЙ-РАНО 2 ЧАСА СЛЕД ПРИЕМ НА ЕДНА ТАБЛЕТКА ЧЕРНА МРАВКА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

 

КАК ДА ПРИЕМАМЕ БИЛКОВА ТАБЛЕТКА ЧЕРНА МРАВКА :

ДА СЕ ПРИЕМА НА ПРАЗЕН СТОМАХ ( ПОНЕ ДВА ЧАСА ДА НЕ СТЕ ПРИЕМАЛИ ХРАНА ЗА ПО ДОБРО УСВОЯВАНЕ ОТ ОРГАНИЗМА) ДА НЕ СЕ ПРИВИШАВА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА: ДОЗА ОТ 1 ТАБЛЕТКА НА 48 ЧАСА: ДА СЕ ПАЗИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ!

 

КАКВИ РАЗФАСОВКИ ИМА:

ЧЕРНА МРАВКА СЕ ПРЕДЛАГА В РАЗФАСОВКА ОТ 6 ТАБЛЕТКИ В ОПАКОВКА И ОТ 10 ТАБЛЕТКИ В ОПАКОВКА

 

КАК ДА СЕ СЪХРАНЯВА:

ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАРУРА НА ТЪМНО И НЕДОСТЪПНО МЯСТО ОТ ДЕЦА.

 

СЪСТАВКИ НА СЕКС СТИМУЛАНТ ЧЕРНА МРАВКА:

Черна мравка съдържа уникална формула за повишаване на мъжката потентност, което го прави един от най-търсените продукти сред хапчетата за потентност. Благодарение на оригиналната комбинация на силни билкови екстракти продукта увеличава значително половата мощ и се превръща в ефикасно средство срещу еректилни проблеми*. Няма странични ефекти.

Екстракт от черна мравка, Black Ant на е продукт, който съчетава в себе си традиционната китайска медицина и съвременната технология, а благодарение на екстракта от черна кралска мравка е добър помощник на хора, страдащи от понижено либидо, слаба ерекция.

В много страни по света има дълга история за използването на мравките като натурална природна храна.

В Китай черната кралска мравка се използва отпреди 3000 години за повишаване на сексуалните възможност на мъжа .

Епимедиума, който влиза в състава на Gin SENG MAX спомага за повишаване на либидото, има положителен ефект при еректиална дисфункция и увеличава нивата на тестостерона.

Екстракт от епимедиум стимулира образуването на спермата и има способността да помага при проблеми с плодовитостта. Една от най-добрите билки за еректилна дисфункция е епимедиум.

Коренът и кората на Eurycoma Longifolia се използват за лечение на еректилна дисфункция (ЕД), нарастващ интерес към секса, мъжки стерилитет, повишаване на спортните постижения, боди билдинг, както и намаляване на телесните мазнини *.

Билката се използва от хилядолетия за сила, желание за полова активност, подобряване на сексуалния живот.* (*) Резултатите могат да варират при отделните хора

Wolfberry extract Годжи Бери се считат за афродизиак и мъжки лечение на безплодието в Китай. Q. Luo и колеги от University Ухан в Китай експериментирали, като въглехидрати от годжи плодове за плъхове и мишки. Когато плъховете се подлагат на нагряване, Goji плодове защитените клетки на тестисите и запазени функция в сравнение с контролите.

Подпомага за повишаване на мъжкото либидо и възвръщане на самочувствието на мъжа.

Екстрактът от Гинко билоба е един от най-добре проучените растителни продукти с огромно приложение.

Гинко билоба екстрактът намалява тромбоцитната агрегация и плазмения вискозитет. Тези му качества определят способността му да подобрява кръвоснабдяването на периферните части на човешкия организъм като мозъка, ретината, слуховата зона и крайниците.

Гинко Билоба: намалява количеството на образуващия се холестерол, поддържа еластичността на кръвоносните съдове, елиминира свободните радикали, стимулира мозъка, усилва паметта.

Schisandra се използва като тонизиращо и възстановително, както и за защита на черния дроб, ефекти върху нервната система, дихателната лечение, и GI терапия. Тази билка подпмага много процеси в организма и съчетание с някои билки много мощно увеличава мъжкото либидо.

“Schisandra Chinensis радва хилядолетия на традиционна употреба за удължаване живота, забавящи процеса на стареене, повишаване на енергийната, като умора-изтребител, и като сексуален тоник.”

Л-аргинин, или по-скоро неговата L-тип структура, L-аргинин е полу-есенциална аминокиселина.

Аргинина участва в много метаболитни процеси, и се използва активно при лечението на сърдечно-съдови заболявания и в случаи на хипертония.

Аргининът стимулира кръвообращението, укрепва имунната система и има положителен ефект върху мъжкото либидо.л-а ргинин – Ерекция без странични ефекти. Това действие на аргинин, да подобрява ерекцията е едно от най-търсените. В действителност, той действа подобно на синтетичните хапчета за ерекция, но за разлика от тях е по-достъпен и няма странични ефекти.

Мака или меко казано перуанската натурална Виагра. Корен, растящ във високите планини на Перу, богат на хранително съдържание – притежава по-високи нива на калций от колкото млякото.

Действа директно върху мъжката потентност като не променя нивото на хормоните. Увеличава многократно либидото, както и оплодителните възможности, увеличава значително качеството на спермата – броя на сперматозоидите, тяхната здравина и активност.

Доказано подобрява сексуалния живот на мъжа.